Log In     Register    

Help and Support
Ask a question, report a problem, request a feature...
<<  Back To Forum

uploads stop at 99%

by Guest on 2017/10/10 10:57:52 PM    
Bug Check

I left Fopnu running for a few weeks and there was quite a number of users getting my files, but i noticed many if not all of them went idle at 99%
I have auto clear idle downloads and complete downloads turned off so i could see how many users were getting my files.

Is this a known issue?
by Guest on 2017/10/11 11:47:22 AM    
this is NOT a bug. you are giving that person all of the file.

the other person is just not bothering to tell you they have all of the file now as they dont bother sending a receipt message to you that they got the last piece.
by Buggah on 2017/10/13 01:59:57 PM    
isn't that a bug then?
shouldn't the receiver send an "ok, i got it all TYVM" message
by Guest on 2017/10/14 02:09:50 AM    
Yah, i think they would go to 100% if they had it all.
by Guest on 2017/10/14 03:39:46 PM    
when you are downloading from someone, you are only sending them messages that say 'i want this piece', not 'i have this piece', therefore for the last piece there is no final message that tells the uploader that the downloader has the last piece.
by Guest on 2017/11/25 01:44:54 PM    
Hi,
Just shared files between two local computer to see how this work and get the same problem : Fully received the file at one side and stuck at 97% on the sender.
Thanks.
by Guest on 2017/11/26 09:49:02 AM    
Might be worth adding a simple protocol level msg / or flag to an existing management message to indicate that the requesting client has reached completion, pretty trivial but not knowing the foundations of the protocol in usage within Fopnu there may be an unforseen hurdle with this type of simplistic approach.
by Guest on 2017/11/27 01:24:36 AM    
New version out.
by Guest on 2017/11/29 10:12:11 AM    
But why does it only getting stuck at 99% sometimes and not always?
by Zero3K on 2018/01/09 01:15:52 AM    
This issue is still occurring in the latest version.
by BugMagnet on 2019/05/13 02:01:53 PM    
I had a user ask what happened, as on their end all their uploads to me showed 99% and idle.

On my end all were 100% complete. Both of us are using v1.33

after a while, they finally disappeared from his list. It seems verification of completion to the uploader might need tweaking.
by Guest on 2019/05/22 05:25:02 AM    
apparently this happens if the source hasn't completely hashed their library




This web site is powered by Super Simple Server